Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής φωτογραφιών και κειμένων για την δημιουργία φωτογραφικού λευκώματος μέχρι και την 15η Σεπτεμβρίου 2015.

Σας υπενθυμίζουμε:
Το θέμα: η αποτύπωση – προβολή – καταγραφή των εθίμων και παραδόσεων των νησιών την περίοδο του καλοκαιριού. Τα λαϊκά και θρησκευτικά δρώμενα, η γαστρονομία, τα πρόσωπα, η τελετουργία καθώς και τα ήθη και έθιμα κάθε περιοχής. Μια περιγραφή, μια ιστορία, μια μαντινάδα, ένα ανέκδοτο, κάποιο παραμύθι, ρίμες θα μπορούσαν να συνοδεύουν την φωτογραφία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη των φωτογραφικών ομάδων. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ανεξάρτητοι φωτογράφοι που δεν συνδέονται με τις ομάδες. Κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να λάβει μέρος με όσες συμμετοχές αυτός επιθυμεί. Διευκρινίζεται ότι ως «συμμετοχή» θεωρείται η αποστολή:

1. Ψηφιακής φωτογραφίας (jpeg υψηλής ανάλυσης 300dpi)
2. Υπεύθυνη Δήλωση – Συμμετοχή (https://onedrive.live.com/redir?resid=ebc11ae4c84ff67d!709&authkey=!ALj5XrfK6dgiLmo&ithint=file%2cdoc)
3. Προαιρετικό κείμενο σε μορφή Microsoft Word που θα συνοδεύει την φωτογραφία

Η Διάρκεια της συλλογής και αποστολής των φωτογραφιών και των κειμένων ορίζεται το χρονικό διάστημα έως την 15η Σεπτεμβρίου 2015.

Πνευματικά δικαιώματα. Η συμμετοχή στο Λεύκωμα συνεπάγεται αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων στο δίκτυο «Νήσων Περίπλους» (Υπεύθυνη Δήλωση).
Αποστολή υλικού. Οι συμμετέχοντες μπορούν να αποστέλλουν το υλικό «συμμετοχής» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης των ομάδων τους.
Τρόπος επιλογής φωτογραφιών. Η επιλογή των φωτογραφιών θα γίνεται σε πρώτο στάδιο από τις ίδιες τις φωτογραφικές ομάδες πριν την αποστολή και σε δεύτερο στάδιο από τα άτομα που θα συμμετέχουν στην επιμέλεια του Λευκώματος.